WinSOFTWARE

winsoftware10 logo

WinSOFTWARE je autorun program koji objedinjuje u sebi skup programa i nadogradnji za vaše računalo. Program je dizajniran za operativne sustave: Windows XP, Vindows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 i Windows 10 neovisno koristite li 32 bitnu ili 64 bitnu inačicu operativnog sustava. Sadržaj WinSOFTWARE-a je pregledan protiv virusa, i redovito se osvježuje novim programima i verzijama postojećih. Programi i nadogradnje su preuzeti sa medija koji dolaze uz informatičke časopise BUG i VIDI, te većim dijelom skinuti sa interneta. WinSOFTWARE se izdaje svakih pola godine, ovisno o tome koliko se mijenjaju programi i nadogradnje uključene u sadržaju WinSOFTWARE-a. Novosti u verziji 8 su te da je kompletno redizajnirano sučelje programa, te je napravljeno od početka na novoj programskoj platformi u C# (sharp) programskom jeziku. Kompatibilan je sa Windows 7 i Windows 8 operativnim sustavom (od sada u programskoj traci se prikazuje puna slika samog programa). Pokretanje programa je značajno ubrzano, te je napravljen novi pristup prikazu serijskih brojeva u programu. WinSOFTWARE 9 ima novo sučelje koje uveliko podsjeća na metro sučelje operativnog sustava Windows 8 tj. gumbi su izvedeni u obliku pločica.

WinSOFTWARE 10 dolazi na više načina: na Blu-Ray disku, kao ISO datoteka ili na više DVD-DL (dvoslojnim medijima) u standardnoj kutiji (filmski dvd format). Veličina punog formata trenutne verzije WinSOFTWARE-a 10.3 iznosi 19 Gb.


WinSOFTWARE-8.4-DVD-DL-disc_-cover

Možete si skinuti demo veziju programa WinSOFTWARE 10.3 edition JULY 2017. Demo verzija uključuje samo sučelje programa tako da ga možete isprobati i vidjeti prije odluke o kupnji.


 

Prva verzija WinSOFTWARE 1.0 napravljena je 26.01.2003. godine. Nije imala programsko sučelje, nego samo skup programa složenih u kategorije. WinSOFTWARE 1.0 je dolazio na dvd mediju. Tek je verzija WinSOFTWARE 1.1 koja je napravljena u ljeto 2003. godine sadržavala programsko sučelje. Od verzije WinSOFTWARE 8.0.0.2 (10.2010.), program dolazi na dvoslojnom dvd mediju (dual layer) a verzija WinSOFTWARE 8.2 (09.2012.) dolazi na Blu-Ray mediju ili .iso datoteci.

 

Nove objave
Broj posjeta
  • 50656Posjeta do sada:
  • 7Danas:
  • 45Jučer:
  • 313Prošli tjedan:
  • 1077Posjeta mjesečno:
  • 44Posjeta dnevno:
  • 0Trenutno na stranici: