Informatičke Usluge

Podrška Korisnicima

Ako imate problema sa svojim računalom, a možete se spojiti na internet, pomoću programa TeamViewer vam mogu pomoći otkloniti problem. Klikom na sliku dolje, skinite besplatnu inačicu programa te ju pokrenite. Sa programa očitajte “Vaš ID” i “Lozinku” te mi javite podatke pozivom na moj broj mobitela (Poznat korisnicima mojih usluga). Nakon toga ću se spojiti na vaše računalo i pokušati otkloniti problem.


analog_foto

Digitalizacija Foto Negativa

Ukoliko posjedujete foto negative a želite ih prebaciti u digitalni format u mogućnosti smo to uraditi za vas po pristupačnoj cijeni i vrhunskoj kvaliteti.


Servis Računala

ČIŠĆENJE RAČUNALA

– Računalo se rastavlja na sastavne komponente, i svaka komponenta se čisti i ispuhuje od prašine komprimiranim zrakom. Na procesor se stavlja nova pasta. Nakon toga se računalo ponovno sastavlja.

NADOGRADNJA KOMPONENTI

– Ukoliko postoji potreba za nadogradnjom računala, nudimo vam brzu i kvalitetnu uslugu nadogradnje RAM memorije, proširenja diskovnog prostora, ili zamjenom grafičke kartice.

INSTALIRANJE I NADOGRADNJA SOFTWERA

– Vršimo uslugu instaliranja kompletnog softwera za vaše računalo. Od operativnog sustava, te svih programa koje prosječan korisnik računala treba u svojem radu. Kompletan sustav se na kraju pohranjuje kao rezervna kopija na sakrivenu particiju na hard disku pomoću Acronis Backupa. Ukoliko dođe do pada sustava ili nepopravljivih grešaka, pomoću uputa koje korisnik dobije, brzo i jednostavno se napravi povrat sustava u prvobitno stanje.

– Isto tako nadograđujemo sustav raznim programima ili novijim verzijama, ovisno o potrebama korisnika.

ČIŠĆENJE RAČUNALA OD VIRUSA

– Ukoliko dođe do zaraze računala sa virusima, profesionalnim alatima čistimo sustav od virusa i instaliramo adekvatni antivirusni program.

SPAŠAVANJE PODATAKA IZ RAČUNALA

– Ukoliko dođe do pada operativnog sustava, vaše podatke sa hard diska možemo bezbolno spasiti. Vratiti možemo i obrisane podatke sa USB stickova i kartica, ukoliko nije preko njih vršen novi zapis.

OPTIMIZIRANJE OPERATIVNOG SUSTAVA

– Pomoću specijalnih programa vršimo optimiziranje i podešavanje operativnog sustava, tako da je krajnji rezultat stabilan, brz i pouzdan operativni sustav.

KONFIGURIRANJE PRISTUPA INTERNETU

– Vršimo spajanje i podešavanje DSL opreme i zaštitu bežićne mreže.

UMREŽAVANJE RAČUNALA

– Vršimo umrežavanje dva ili više računala, umrežavanje printera i drugih perifernih uređaja. Spajanje više mreža, pristup internetu, bežićno umrežavanje, podešavanje vatrozida…

Nove objave
Upute za backup sustava i njegov povrat u prvobitno stanje pomoću bootabilnog CD-a AcronisMedia
Broj posjeta
  • 50656Posjeta do sada:
  • 7Danas:
  • 45Jučer:
  • 313Prošli tjedan:
  • 1077Posjeta mjesečno:
  • 44Posjeta dnevno:
  • 0Trenutno na stranici: