Grafički i Web Dizajn


Trebate li uvijek dostupnu informaciju o Vama, Vašem poduzeću, usluzi, proizvodu, djelatnosti… tada trebate internet stranicu.

Ovisno o Vašim potrebama, željama i zamislima, u mogućnosti smo napraviti internet stranicu, tako da budete zadovoljni a cijena ovisi o sadržaju, zahtjevnosti same stranice, količini podataka na samoj stranici i još nekim bitnim detaljima. Smatramo da je naša cijena zasigurno prihvatljiva u što se možete uvjeriti u priloženom cjeniku.

Internet stranice zahtijevaju određena sredstva za ulaganje, ali po povratu uloženog Vaša internet stranica postaje ne samo sredstvo komunikacije i promocije nego sredstvo poslovanja i najbolji djelatnik u tvrtki.


website_creation

Nudimo kompletna rješenja, a izrada internet stranica uključuje:

– Savjeti oko izrade web stranice
– Izrada predloška
– Dizajn internet stranica (web design )
– Obrada slika i teksta
– Registracija domene (.hr .com.hr .com .net .org .info .biz …) te besplatne .tk
– Aktivacija e-mail adrese
– Optimizacija internet stranica (SEO)
– Smještaj na server (web hosting)
– Prijava na tražilice i pretraživače
– Potrebne intervencije
– Održavanje internet stranice

Osiguran je smještaj Internet stranica na iPage serverima; neograničen prostor, neograničen mjesečni promet, PHP mail/MySQL, FTP management, Cpanel, parkiranje domena, vlastita subdomena, website builder, instant backup, ad-free i još mnogo toga…
Ako pak korisnik želi smještaj svojih stranica u Hrvatskoj, isti smo u mogućnosti zakupiti kod tvrtke Studio4Web. Za pojedinosti o njihovim proizvodima posjetite njihove stranice: www.studio4web.com

Ovisno o željama i potrebama korisnika, stranice se izrađuju u HTML, CMS (WordPress, Joomla) ili Flash tehnologiji. Izrađujemo dizajn za plakate, kataloge, letke i razne brošure, te isti pripremamo za tisak (konvertiranje u CMYK i formate pogodne za tiskare). Kod dizajna se koristimo profesionalnim programima CorelDRAW, Adobe Illustrator i Photoshop.

web_logo

Cjenik:

 • Izrada Internet stranice: od 700,00 kn
 • Smještaj Internet stranice i održavanje: 400,00 kn godišnje
 • Domena: 100,00 kn godišnje

– Objave na internet stranici, intervencije: do 50,00 kn


PREDNOSTI CMS sustava WORDPRESS

WordPress je inicijalno započeo kao mala blog platforma, dok se danas smatra najkorištenijim CMS-om na svijetu što potvrđuje brojka od preko 78 000 000 aktivnih WordPress stranica i blogova. Kreiranje blog postova, odobravanje komentara, prilagodba dizajna, unos i ažuriranje foto galerija te kreiranje samostalnih stranica nikad nije bilo jednostavnije.

 1. SEO optimizacija

SEO (search engine optimisation) je optimizacija koda stranice kako bi se što bolje rangirala na velikim tražilicama poput Googla. WordPress će automatski generirati ispravne i čitke tagove koji će u kratkom vremenu biti indeksirani na tražilicama, i vaša stranica će biti vrlo brzo vidljiva na istima.

 1. Blog integracija

Iako je danas WordPress daleko više od obične blog platforme, postojanje bloga na Vašim stranicama uvelike može pomoći. Prvenstveno, stranice će ostaviti dojam redovnog ažuriranja (nitko ne voli stranice koje godinama stoje zapuštene s istim sadržajem), kao i stvoriti nešto bližu sliku o Vama. Naime, istraživanja su pokazala kako je prosječan posjetitelj stranica navikao na hladne korporativne tekstove i generalno tekstove koji opisuju funkcionalnost tvrtke. Blog postovi su više osobne prirode te će Vaše poslovanje prikazati u toplijem i pristupačnijem okruženju.

 1. Interaktivnost

U današnje vrijeme sve je bitnije biti prisutan na internetu te je praktički nemoguće zamisliti promocije bez postojanja internet stranica ili prisustvovanja na društvenim mrežama poput Facebook, Youtube, Twitter i Google+ servisa. Osim već spomenute prednosti bloga, WordPress omogućuje i integraciju Vaših stranica sa spomenutim servisima.

 1. Iznimno brze izmjene

Ako iz nekog razloga trebate sitne izmjene u sadržaju stranice, možda je potrebno zamijeniti samo par rečenica, ukloniti poveznicu ili dodati datoteku, WordPress omogućuje višestruke izmjene postojećeg sadržaja u iznimno kratkom vremenu.

 1. Dodaci i proširivanje funkcionalnosti

Dobre Web stranice se konstantno ažuriraju – bilo novim sadržajem ili novim funkcionalnostima. Zbog svoje modularne izvedbe, WordPress CMS je u bilo kojem trenutku jednostavno nadograditi ili proširiti dodatnim funkcionalnostima. Čak ako se radi i o kompletnom redizajnu – Vaš sadržaj će ostati upravo tamo gdje je i bio te ga nije potrebno ponovo unositi.

 1. Zadovoljan korisnik

Sve gore nabrojano vodi zapravo na jedan zaključak – a to je krajnje zadovoljan korisnik. Bilo da se radi o malim osobnim stranicama, blogovima ili info portalima – WordPress je idealna platforma za razvoj Web stranica, što WordPress čini idealnim CMS-om.

Nove objave
Studio4web, web hosting, registracija domena
Broj posjeta
 • 50656Posjeta do sada:
 • 7Danas:
 • 45Jučer:
 • 313Prošli tjedan:
 • 1077Posjeta mjesečno:
 • 44Posjeta dnevno:
 • 0Trenutno na stranici: